|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
John Cena Admin

| Konu: 25 Şubat 2010 sonuçlar Cuma Şub. 26, 2010 10:18 pm | |
| Olmaz böyle bir şey ya! maçı ekledim resimleri,benden şifremi ve kullanıcı adımı girmemi istedi forum! 20'şer resim ve her birine onlarca satır özet eklemiştim! Saatlerce süren çalışmam boşa gitti!Neyse,Batista vs. HHH maçının resimlerini silmemiştim,onları yayınlayacağım,diğerlerinin resimleri uçtu gitti.Çok sinirliyim şu an!  Neyse maç sonuçları ve kısa özetleri: Edge vs Jeff Hardy:Maçın başında bir kaç dakika Jeff üstün gidiyor ama Edge yaptığı inanılmaz reversal'larla maçın üstünlüğü ele geçiriyor.Jeff'in her saldırısını savuşturan Edge,spear yapıyor ve bu andan itibaren maç Edge'in kontrölünde geçiyor.Finisher'ı gelen Edge,Edge'o-cution yapıyor,Jeff'in suratı kanıyor.Edge tuşa gidip kazanıyor. Kazanan: EdgeJohn Cena vs. R Truth:R Truth müthiş başlıyor.John Cena başlarda yavaş kalıyor ve geri düşüyor.R Truth signature yapıyor,ama Cena Finisher'ını yapmasına izin vermiyor.R Truth Koşarak Roll-up tarzı bir şekilde tuşa yatıyor,hakem Ropebreak diyor.Cena bundan sonra kendini toparlıyor,maç bir süre ortada devam ediyor.Bir ara R Truth Cena'yı köşeye yollayıp üstüne koşuyor ve maçın kaderini değiştiren bir reversal geliyor Cena'dan.Cena reversal'dan sonra koşup DDT yapıyor.Ardından Headlock punch.Daha sonra köşeden missile dropkick yapıyor ve yerde kalan rakibine Five-knuckle shuffle yapıyor.Bunun ardından Finisher yeteneği sayesinde Finisher'ını üçlüyor ve Attitude Adjustment yapıyor.Bir AA denemesi daha R Truth tarafından reversal'lanıyor.R Truth'un yumruğunu reversal'layan Cena AA yapıyor ve ardından STF-U bağlıyor.R Truth'un pes etmesiyle de maçı kazanıyor. Kazan: John CenaKane vs. HBK: Kane çok hızlı başlıyor.Rakibi ona tek ymruk atamadan o signature move'unu yapıyor.Ama ardından beklenmedik bir şekilde HBK Kip-up yapıyor vebu sayede finisher'ı geliyor.Finisher yeteneği ile finisher'ını üçleyen HBK,Kane'i yere düşürüp Sweet Chin Music yapıyor,hemen tuşa yatıyor.2-count oluyor.HBK Flying Shoulder ile tekrar Kane'i düşürüyor ve bir Sweet Chin Music daha geliyor!Tuşa yatan Mihaels maçı alıyor.Kane son anda kurtuluyor ama hakem tuşu veriyor. Kazanan: Shawn MichaelsBatista vs. Triple H: Maç eşit başlıyor.Bir kaç dakika ortada gidiyor.Ardından Batista mthiş bir üstünlk kuruyor.Bir ara Master Lock bağlıyor,HHH kurtuluyor ama Batista'nın Finisher'ı gelmiş.Hemen üçlyor,ama Batista Bomb denemesi HHH tarafından reversal'lanıyor.yere düşen Batista'ya submission yapıyor HHH.Batista finisher hakkını kaybediyor.Ardından üstünlük kuran Triple H,saldırılarından sonra Batista'yi ipe oturtup işkence ediyor.Bir de köşeden atlayınca signatur move'u geliyor.Rakibini iplere yolluyor geri dönünce spinebuster yapıyor.Yeteneği olmasına rağmen finishr üçlemeyen Triple H,Batista'ya feci bir DDT yapıyor.Ayağa kaldırıp Pedigree de yapıyor.Batista'nın suratı kan içinde kalıyor.HHH tuşa gidip zor bir maç kazanıyor. Kazanan: Triple HMaçtan Görüntüler:  [IMG=http://img199.imageshack.us/img199/7785/83840445.th.jpg][/IMG] Kazanan: Triple HMain Event Undertaker vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho Jericho fırtna gibi başlıyor.Rey'i mahvediyor maçın başında.Undertaker' da yere düşürüyor ve ardndan Rey'e signature move yapıyor.Sonra Undertaker' kaldırp Finisher deniyor,başarısız oluyor.Undertaker Jericho'ya koşarak saldırıyor,Jericho reversal yapıyor.Ve Rey'e Codebreaker yapıyor.Ardından Undertaker'a submission yapıyor.Taker krtuluyor,ama Jericho Taker'ı bırakmıyor.Sürekli saldırıyor ve signature yapıyor.Ama Taker hemen Kip-up yapıyor.Bu ne demek?Finisher! İlk denemesi başarısız.Bu arada Rey kalkıyor ve Jericho'ya headscissors yapıyor.Ardından Taker Rey'e strong grapple yapıyor ve bu sayede Tombstone yapıyor.Zaten bir Codebreaker yemiş olan Mysterio'nun suratı Tombstone'un ardından kanıyor.Bu halde de tuş olması kaçınılmaz tabi ama Jericho hemen kalkıp tuşu bozuyor.Rey de kalkıyor.Jericho'ya bir headscissors daha yapıyor.Undertaker'ı da düşürüp köşeye çıkıyor.Jericho'nun üstüne atlıyor.Bir taunt yapınca da signature kazanıyor.Undertaker da kalkıyor ve Jericho'ya saldırıp yere düşüyor.Rey'in signature'unu reversal'layıp yere düşürüyor ve Jericho'ya Chokeslam yapıyor.Jericho'ya tombstone da yapıyor ve Jericho'nun suratı kanıyor!Tuşu yatıyor ama Rey bozuyor.Ardından Taker'a Signature yapıyor.Sonra yerdeki Chris'i kaldırıp 619 yapıyor.Üzerine atladıktan sonra Taker Mysterio'u ringin dışına yollayıp Jericho'ya tuş yapıyor ve kazanıyor. Kazanan: UndertakerMaçları yapay zeka yapmıştır,benim hiç bir müdahalem yoktur.Bu kadar bekleme ardından böyle bir şeyle karşınıza çıktığım için üzgünüm.Sitenin azizliğine uğradım maalesef.Söz veriyorum bir dahaki sefere böyle olmayacak. _________________Üyenin İmzası__________________ Adı : John cena Brand : RAW Şampiyonluklar : WWE Championship (Şu anki şampiyon) Kazandıgı maç : 9 Kaybetigi maç : 5 Hayran Sayısı: 45 Para:72.000 Karşınızda WWE Şampiyonu John Cena! 35 Gündür Şampiyonum!
En son John Cena tarafından Cuma Şub. 26, 2010 10:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Toughest S.O.B. Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar Cuma Şub. 26, 2010 10:23 pm | |
| Batistayı yenmişim istediğim gibi çıktı sonuçlar.. _________________Üyenin İmzası__________________ RPG Karakterim:Triple H Durumum: Twenner Brand:RAW Dostlarım:HBK,Edge,John Cena Partnerim - Tag Team:HBK - DX
|
|
 | |
John Cena Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar Cuma Şub. 26, 2010 10:55 pm | |
| Benim de. Shawn-Kane maçı sürpriz oldu benim içim.O da şöyle,ben Shawn'ın bu kadar dayak yedikten sonra böyle rahat bir galibiyet almasına şaşırdım.Main Event çok heyecanlıydı gerçek maç izlermiş gibi oldum  _________________Üyenin İmzası__________________ Adı : John cena Brand : RAW Şampiyonluklar : WWE Championship (Şu anki şampiyon) Kazandıgı maç : 9 Kaybetigi maç : 5 Hayran Sayısı: 45 Para:72.000 Karşınızda WWE Şampiyonu John Cena! 35 Gündür Şampiyonum! |
|
 | |
J.B.E Çavuş

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 8:53 am | |
| ÖZETLER HATİKA OLMUŞ size bişey söyleyim ben ve dier sitede hbk rutine oturta bili,rse her haftanın özet videosunu yapcaz.eğer orada başarırsak ve zamanımız olursa size de yaparız.heralde o kabul eder |
|
 | |
Kane Çavuş

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 9:28 am | |
| Neden diğer maçların resimleri varda bizimkilerin yok? |
|
 | |
Batista Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 9:37 am | |
| tühbe tam 619 yapmışım taker gelmiş |
|
 | |
Rated R SuperStar Admin

Mesaj Sayısı: 245 Kayıt tarihi: 13/02/10 Nerden: WWE Türkiye Timeden
 | Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 10:39 am | |
| Jefi Yenmişim  _________________Üyenin İmzası__________________ Karakter Adı:EdgeŞampiyonlar:YokTag Team:Rated Cena !!Brand:RAW
Kaptı Kemeri Velet |
|
 | |
John Cena Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 11:39 am | |
| Dedim ya Kane,her ekledikten sonra karışmasın diye siliyorum resimleri son yaptırdığım maç HHH vs. Batista olduğu için onun resimlerini silmemiştim. _________________Üyenin İmzası__________________ Adı : John cena Brand : RAW Şampiyonluklar : WWE Championship (Şu anki şampiyon) Kazandıgı maç : 9 Kaybetigi maç : 5 Hayran Sayısı: 45 Para:72.000 Karşınızda WWE Şampiyonu John Cena! 35 Gündür Şampiyonum! |
|
 | |
Undertaker Teğmen

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 1:17 pm | |
| son anda yenmişim sanırım  |
|
 | |
John Cena Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 1:23 pm | |
| Eee,para artışları,düşüşleri nasıl olacak şimdi? _________________Üyenin İmzası__________________ Adı : John cena Brand : RAW Şampiyonluklar : WWE Championship (Şu anki şampiyon) Kazandıgı maç : 9 Kaybetigi maç : 5 Hayran Sayısı: 45 Para:72.000 Karşınızda WWE Şampiyonu John Cena! 35 Gündür Şampiyonum! |
|
 | |
Batista Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 1:42 pm | |
| |
|
 | |
Undertaker Teğmen

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 1:42 pm | |
| REy tüm finisherler iyemişsin  |
|
 | |
The Animal Üst Teğmen

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 4:53 pm | |
| |
|
 | |
Batista Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 5:23 pm | |
| |
|
 | |
John Cena Admin

| Konu: Geri: 25 Şubat 2010 sonuçlar C.tesi Şub. 27, 2010 5:29 pm | |
| Ooo sen ne diyorsun Rey  Sizin maç yarım saat sürdü neredeyse  _________________Üyenin İmzası__________________ Adı : John cena Brand : RAW Şampiyonluklar : WWE Championship (Şu anki şampiyon) Kazandıgı maç : 9 Kaybetigi maç : 5 Hayran Sayısı: 45 Para:72.000 Karşınızda WWE Şampiyonu John Cena! 35 Gündür Şampiyonum! |
|
 | |
|